Skip to main content

Gyurkó Dániel Tamás

Párt

független

Tisztelt Leányfalusiak!
Gyurkó Dániel Tamás vagyok, feleségemmel és 5 gyermekünkkel 2015 óta élünk Leányfalun. 
Az alapdiplomámat a Szegedi Tudományegyetemen szereztem okleveles geográfusként, település- és területfejlesztési szakirányon, majd a gödöllői Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemen vadgazdálkodási szakmérnökként is végzettséget szereztem.
Az elmúlt húsz évben - közigazgatási, felsőoktatási, vállalati és civil környezetben - a legkülönbözőbb szakmai tartalmú európai uniós projektek tervezésével és megvalósításával foglalkoztam projektvezetőként. Munkáim során kedvezményezetti oldalon a pályázatírástól, a projektek szakmai megvalósításáig és elszámolásáig, támogatói oldalon a forrástervezéstől a támogatások kihelyezésén, azok felhasználásának elszámoltatásán keresztül az ellenőrzésig szinte minden területen tapasztalatot szereztem. Az utóbbi években környezeti fenntarthatósággal kapcsolatos települési- és nemzeti szintű stratégiai tervezési-, valamint országos környezeti szemléletformálási programok szakmai megvalósításában is tapasztalatot szereztem.
16 évig néptáncoltam, többek között tagja voltam az országosan is nagy múlttal rendelkező Balassi Táncegyüttesnek, a Balkán Táncegyüttesnek, valamint 20 évig a Grandmother's Jam zenekarban doboltam.
Nagycsaládosként fontos számomra, hogy gyermekeinkkel egy élhető települési környezetben, összetartó, egymásra figyelő közösségben éljünk.
A képviselői munkát szolgálatnak tekintem, mert én nem csak itt lakom, hanem itt is élek.
 

  • Image
    Gyurkó Dániel