Skip to main content

Holnap még elviszik a zöldhulladékot

Holnap még elviszik a zöldhulladékot

Az utolsó zöldhulladékgyűjtési időpont november 29., szerda!

Felhívjuk figyelmüket, hogy az idei utolsó alkalom, amikor az ingatlanok elé összekötegelve kikészített zöldhuladékot ingyenesen elszállítja a Szolgáltató, november 29., szerda reggel. Ezt követően december 29-én, illetve januárban és februárban egy-egy alkalommal, a fenyőfák elszállításának időpontjában lesz még lehetőség a zöldhulladék kirakására. Ezután a gy eddigi gyakorlatnak megfelelően előreláthatólag csak a vegetációs időszak beindulása után, 2024 áprilisában indul újra a zöldhuladák háztól való elszállítása.
https://www.fkf.hu/storage/app/media/uploaded-files/leanyfaluhulladekna…

Egyben tájékoztatjuk Önöket, hogy a huladékszállítás átalakításáról egyelőre csak szóbeli tájékoztatást kaptunk, melynek lényege, hogy a lakossági hulladékszállításban lényegi változás nem lesz, és áremelkedésre sem kell számítani. A közterületi szemetesek, és a renitens lakók által a közterületen hagyott hulladékok után, -melyeket az önkormányzatnak kell összegyűjtenie és elszállíttatnia - 200 %-os áremelés várható. Ezúton is kérjük egyes lakóinkat, hogy hulladékaikat ne a közterületi szemetesekbe, útszélre hordják!
A hulladékgazdálkodással kapcsolatos egyéb átalakításokról ( palackdíj, szelektív gyűjtőedények osztása, használt étolajkezelés, stb.,) egyellőre nem kaptunk konkrét írásos tájékoztatást.
Együttműködésüket köszönjük!
Adorján András
polgármester

  • Image